Miss Waasland
Miss Waasland
  • Miss Waasland

Miss Sint-Niklaas Nieuws

Ontdek hieronder de nieuwtjes omtrent Miss Sint-Niklaas
Proficiat Nell!
Proficiat Nell!

Op 22 oktober werd in een propvolle Stadsschouwburg de eerste Miss Waasland gekroond.

Na een spetterende show, aan elkaar gepraat door de altijd piekfijn uitziende presentator Frederic De Vos, kwamen we te weten wie de eer toekwam om de taak van Darlene Heymans over te nemen en het Waasland vol trots mag vertegenwoordigen.

Iedereen was het unaniem eens dat Nell Joostens de verdiende winnares was. Miss Waasland heeft alle vertrouwen dat ze een voorbeeld gaat zijn voor alle toekomstige missen.

Nell krijgt een jaar lang een Peugeot 208 gesponsord door Garage Vanhoecke uit Sint-Niklaas, naast enkele zeer knappe prijzen zoals een lingeriesetje van Lingerie Femina, de kroon van Juwelensmid Hans Nagy, een jaar lang gratis laserontharing van Zacht Ontharen, een ballonvlucht van Steven Ongena, een iphone 6s van Smartphoneclinic, een kledingbon van UN-IK van 150 euro, een jaar lang gekleed worden door Couture Sybella, een make-upkit van Mix 'n match agency en een complete make-over geschonken door UN-IK & mix 'n match agency.

Uiteraard wensen we ook nog vol trots te melden dat Laura Haller verkozen werd tot Miss Fotogeniek en dat Naomi Oste terecht bekroond werd tot Miss Sympathiek.

In februari kondigden we ook aan: "Miss Sint-Niklaas verdwijnt, Miss Waasland verschijnt". Tijdens de show namen we dan ook afscheid van Miss Sint-Niklaas 2016 Kimberly Van Walle. Zij zal de geschiedenis ingaan als de allerlaatste Miss Sint-Niklaas.

Een miss kan enkel schitteren als ze wordt bijgestaan door fantastische eredames. Zo kon Kimberly rekenen op Darlene, maar ook op Hanne Dejonghe die vanuit het verre Torhout zo vaak als ze kon aanwezig was. 

Nell Joostens zal in haar missenjaar worden bijgestaan door eredames Elien Beirnaert en Djennah Van Nieuwenhove.

Het was een uitdagend jaar, met vele hoogtepunten. Denk maar aan de Modeshow in Verbeke Foundation, een weekend in teken van het Waasland, presentaties op de Parkies, een samenwerking met het Stadsmuseum... We zijn er zeker van dat de finalisten hun jaar nooit gaan vergeten.
Onze eerste modeshow
Onze eerste modeshow

Met trots presenteren we jullie onze allereerste modeshow!

Deze gaat door op vrijdag 29 april 2016 in de unieke locatie van Verbeke Foundation.

Tickets kan je aankopen via onze website en omvatten:
- Toegang tot de modeshow
- Een receptie met aperitief en hapjes
- Toegang tot het museum op de dag van de modeshow
- Een afterparty

Uiteraard wordt deze avond professioneel gepresenteerd door Frederic De Vos.

Tickets koop je via onze website of bij 1 van onze kandidaten.
Miss Sint-Niklaas verdwijnt, Miss Waasland verschijnt
Miss Sint-Niklaas verdwijnt, Miss Waasland verschijnt

Op maandag 11 januari 2016 was er een persconferentie over de toekomst van Miss Sint-Niklaas (Waasland) bij onze hoofdsponsor Garage Nissan De Witte in Sint-Gillis-Waas.

Oorsprong Miss Sint-Niklaas

In haar hoedanigheid als organisatie bestaat Miss Sint-Niklaas vanaf vandaag niet meer. De voorzitter Hans Nagy had oorspronkelijk enkel de bedoeling een verkiezing te sponsoren met een kroontje. Maar… er was geen verkiezing in de streek, dus heeft hij er zelf een georganiseerd. Dat heeft hij drie jaar gedaan en had toen ook gezegd het niet langer dan drie jaar te wensen voorzitten.

Nieuwe organisatie, nieuw bestuur
Een volledig nieuw bestuur en nieuwe organisatie kwam van om de hoek kijken. En na twijfelen, vergaderen en heel goed nadenken hebben zij besloten om te stoppen met de naam ‘Miss Sint-Niklaas’.
Een nieuwe, grotere, frisse en enthousiaste verkiezing wordt uit de grond gestampt, met name: Miss Waasland.
Miss Waasland biedt zoveel meer opportuniteiten voor zowel de organisatie, de deelnemers, de sponsors en het Waasland zelf. De regio is zodoende veel groter om kandidates te vinden, om meer bedrijven de mogelijkheid te geven hun karretje aan deze organisatie te haken, …
Lokaal wordt regionaal.

Samenwerking met professioneel communicatiebureau
Het nieuwe bestuur heeft besloten om samen te werken met een communicatiebureau. Zonder enig verwijt naar iemand is het een feit dat de communicatie niet zo goed was bij Miss Sint-Niklaas. Maar uit fouten leert men. De nieuwe organisatie kan en zal zich voor de volle 100% inzetten voor de organisatie van Miss Waasland.
Sint-Niklaas wordt zeker niet vergeten. De finale vindt sowieso nog plaats in de prachtige Stadsschouwburg. Maar nu kan men veel verder gaan met activiteiten dan enkel in Sint-Niklaas evenementen te bezoeken.

Veel in petto voor de finalistes
Voor de kandidates heeft het nieuwe bestuur méér in petto. Zo gaan ze voor een groter prijzenpakket, interessante workshops, een gezellig en tof weekendje weg, een modeshow en op sociale media zijn er maandelijks prijzen te winnen.
En… Miss Waasland krijgt nog steeds voor een jaar een wagen van Nissan garage De Witte uit Sint-Gillis-Waas.

Focus op sociale media
Sociale media. Nog zo iets wat gaat veranderen. Alle deelnemers krijgen een sociale media training. Instagram, Twitter, Facebook, Snapchat … het zijn kanalen waar een Miss in spé aanwezig op moet zijn.  Extra aandacht voor de sponsors, om hen te bedanken voor hun steun, zullen ze veel meer op sociale media – door middel van opdrachten – in de aandacht worden gebracht. Zo komt er bijvoorbeeld een maandelijkse gesponsorde prijs op sociale media. Te winnen door een kandidate. De meisjes kunnen een prijs winnen, de sponsor krijgt visibiliteit op sociale media.

Geen halve finale, maar…
… een modeshow. Waar, wanneer en met welke kledij wordt binnenkort bekendgemaakt.

Oproep!
Graag zouden we via jullie bij deze de allereerste oproep willen lanceren in het ruime Waasland om kandidates de kans te geven zich in te schrijven. Geïnteresseerde meisjes/dames, tussen de 17 en 25 jaar oud, kunnen meer info vinden op onze website www.misswaasland.be .
We hebben veel in petto voor Miss Waasland. 

We hebben er zin in!


De Miss Waasland organisatie

Bestuur:
Voorzitter: Nele De Pauw
Penningmeester: Antoine Naudts
Secretaris: Cynthia Weyns
Presentator: Frederic de Vos
Communicatiebureau: Darvin.

Proficiat Kimberly, Darlene en Hanne!
Proficiat Kimberly, Darlene en Hanne!

Op zaterdag 24 oktober verkozen we de nieuwe Miss Sint-Niklaas 2016.

Na een zinderende show was dit de uitslag
Miss Sint-Niklaas : Kimberly Van Walle 
Eerste eredame : Darlene Heymans 
Tweede eredame : Hanne Dejonghe

Proficiat Kimberly, Darlene en Hanne!
Zaterdag 24 oktober: dan weten we het!
Zaterdag 24 oktober: dan weten we het!

Op zaterdag 24 oktober is het de GROTE finale show van Miss Sint-Niklaas! 

Op die dag wordt nu reeds voor de 3de maal de Ambassadrice gekozen voor de stad Sint-Niklaas. 

Wil jij komen genieten van een fantastische show gepresenteerd door de nieuwe &;Luc Appermont "en rijzende internationale ster Frederic de Vos?! Niet alleen zorgen de 17 finalisten voor een FANTASTISCHE originele act, de organisatie brengt met diverse artiesten een extra goed gevulde avond met oa JeDiDjA de vlaamse Jeff Dunham: buikspreker Boullart & acrobatie act door Time to Dance! 

Kaarten verkrijgbaar via: info@miss-sint-niklaas.be of 0486 /76 78 35 of bij 1 van de finalistes.


We starten stipt om 20u00 en de deuren gaan open om 19u30.


Ontdek onze magazines!
Ontdek onze magazines!

Binnenkort in de brievenbus terug te vinden. Ons magazine voor de Miss Sint-Niklaas verkiezing.

Of je kan hem hier downloaden.
zondag 13 september - grote modeshow bij Garage De Witte
zondag 13 september - grote modeshow bij Garage De Witte

Ontdek onze speciale versies en nieuwigheden. Packs aan speciale prijzen enz...
U kan ons bedrijf bezichtigen van toonzaal, werkplaats tot schadeafdeling!

De kandidates van MISS-SINT-NIKLAAS zorgen voor animatie!

Het vat is aangesloten, de frigo's gekoeld en glazen gespoeld!
Tot zondag 13 September in ons bedrijf!

https://www.facebook.com/events/495700377259777/
5 juli: reuze carwash!
5 juli: reuze carwash!

Miss Sint-Niklaas organiseert op 5 juli een REUZE CARWASH! Alle finalisten zullen die dag ter beschikking staan om uw wagen te doen blinken zoals nooit tevoren.

Place 2 Be: Parking De Houtmuis (Aan De Ster)
Time: 13u - 18u
Price: 8 EUR


Finalisten bekend
Finalisten bekend

En onze finalisten zijn gekend!

Geen 16 maar 17 kandidaten gaan door naar de finale.
Wij wensen hen, net zoals onze huidige top 3 Aurélie Waterschoot Miss Sint-Niklaas 2015, Lise Verbruggen Eerste Eredame Miss Sint-Niklaas 2015 en Cynthia Weyns tweede eredame Miss Sint-Niklaas veel succes!!!

Gratis Wittekerke Rosé
Gratis Wittekerke Rosé

Op de halve finale krijgen de eerste 100 dames een gratis Wittekerke Rosé!
Een extra reden om vrijdag 15 mei te komen naar Zaal De Klavers!
Stadswandeling
Stadswandeling

Op 19 april deden de kandidaten een stadswandeling.

Zij kregen eerst een typisch streekgerecht, reynaertgebak, geleverd door bakkerij De Cock, Lepelhoekstraat 2. De burgemeester kwam nog even langs vooraleer de stadswandeling onder leiding van een stadsgids doorging. Op het eind van de wandeling werden de kandidaten ontvangen in Hotel New Flanders waar zij ook een rondleiding kregen in het hotel, gevolgd door een sushibuffet. 

Kandidaten 2016
Kandidaten 2016

Op donderdag 19 maart werden de nieuwe kandidaten Miss Sint-Niklaas voorgesteld aan pers en sponsors. De persvoorstelling werd aaneengepraat door Frederic De Vos. De kandidaten kozen meteen ook hun volgnummer en stelden zich kort voor.
Avond van de cultuurprijs
Avond van de cultuurprijs

Onze top 3, Aurélie Waterschoot, Lise Verbruggen en Cynthia Weyns waren aanwezig op de Avond van de cultuurprijs, een organisatie van de cultuurraad Sint-Niklaas. Na de uitreiking van de prijzen ging de voorzitter van de cultuurraad graag op de foto met onze top 3.

Rode loper weekend Stationsstraat Sint-Niklaas
Rode loper weekend Stationsstraat Sint-Niklaas

Onze top 3, Aurélie Waterschoot, Lise Verbruggen en Cynthia Weyns liepen deze namiddag een modeshow voor MyCloset, Stationsstraat 69. Ook enkele kandidaten van de afgelopen editie, Caroline Maes, Shauni Van Landeghem, Lesley Van Schepdael en Kelly Van Hove waren onmiddellijk bereid om hieraan mee te werken.
Onze Top 3 op de 3w beurs te Terneuzen (NL)
Onze Top 3 op de 3w beurs te Terneuzen (NL)

Onze top 3, Aurélie Waterschoot, Lise Verbruggen en Cynthia Weyns staken tijdens het laatste weekend van februari de grens over. In Terneuzen bezochten zij de 3w beurs waar trappen Platjouw ook aanwezig was.
Preselectiedagen
Preselectiedagen

Wie volgt onze huidige top 3 op?
De eerste preselectiedagen zijn achter de rug.
Voor de twijfelaars: er is nog 1 selectiedag !
O8 maart in hotel IBIS.

De halve finale zal doorgaan op vrijdag 15 mei 2015.

Schrijf je dus snel in!
Gids vol belevenissen
Gids vol belevenissen

Persvoorstelling van de "Gids vol belevenissen", "Gids voor groepsuitstappen" en "Samen tafelen" door de Dienst Toerisme van de stad Sint-Niklaas en schepen van toerisme Annemie Charlier. Uiteraard was Aurélie Waterschoot Miss Sint-Niklaas 2015 daarbij aanwezig, meer nog: zij prijkt op de cover van deze gidsen en geeft haar tips voor bezoekers. De persconferentie ging door bij een van onze sponsors, B&B Anne's House (www.anneshouse.be). Wil jij bij de volgende editie op de cover staan? Schrijf je dan bliksemsnel in op www.miss-sint-niklaas.be.

6de Wase Ijsberenduik
6de Wase Ijsberenduik

Aurélie Waterschoot Miss Sint-Niklaas was 2015 aanwezig op de 6de Wase Ijsberenduik, georganiseerd door de Wase Ijsberen. Ook zij trotseerde het water van 4 °C!

Op bezoek in Sint-Gillis-Waas
Op bezoek in Sint-Gillis-Waas

Beter een goede buur dan een verre vriend! Aurélie Waterschoot Miss Sint-Niklaas 2015 was dit spreekwoord ook genegen en ging daarom op zondagmorgen naar de nieuwjaarsdrink en burgemeesterwissel in Sint-Gillis-Waas.

Aurélie op Radio 2
Aurélie op Radio 2

Aurélie Waterschoot Miss Sint-Niklaas 2015 was vandaag present op de persconferentie van de 6de Wase Ijsberenduik die op zondag 11 januari doorgaat en zij werd meteen geïnterviewd door Radio 2.

Lise neemt prijs in ontvangst
Lise neemt prijs in ontvangst

De eerste eredame neemt haar prijs in ontvangst bij Subliem Lingerie in de Stationssstraat. Met heel veel dank aan de sympathieke Alida Broeders!

Overhandiging auto garage De Witte
Overhandiging auto garage De Witte

Vrijdag 7 november 2014 mocht Aurélie Waterschoot, Miss Sint-Niklaas 2015, haar wagen in ontvangst nemen bij Nissan garage De Witte. Zij zal gedurende haar regerend jaar als Miss Sint-Niklaas rondtoeren in een splinternieuwe Nissan Juke. Wij wensen haar een veilig jaar!

Aurélie te gast op het Kiwanis-concert
Aurélie te gast op het Kiwanis-concert

Op zaterdag 25 oktober was Aurélie Waterschoot, Miss Sint-Niklaas 2015, te gast op het Kiwanis-concert in de Stadsschouwburg van Sint-Niklaas. Serviceclub Kiwanis organiseerde een concert met het Oost-Vlaams Symfonisch orkest o.l.v. Geert Baetens ten voordele van het actieplan tegen kinderarmoede in het waasland.
www.kinderarmoede.be

Beurs Wij Trouwen in Hotel Serwir
Beurs Wij Trouwen in Hotel Serwir

Miss Sint-Niklaas Aurélie Waterschoot en eerste eredame Lise Verbruggen mochten vandaag de beurs Wij Trouwen openen, in het gezelschap van de burgemeester. De beurs is toe aan een jubileumeditie in het prachtige decor van Hotel Serwir. Aurélie Waterschoot werd voor deze gelegenheid gekleed door Couture Sybella. Na de officiële opening liepen Aurélie en Lise langs bij de diverse standhouders. Uiteraard werd er bijzondere aandacht besteed aan Ceremonie Lpp, één van de sponsors van Miss Sint-Niklaas

Aurélie bij Couture Sybella
Aurélie bij Couture Sybella

Couture Sybella uit de August Nobelsstraat was verantwoordelijk voor de galakledij die alle finalisten droegen op 11 oktober laatstleden.
Aurélie Waterschoot die die avond verkozen werd als Miss Sint-Niklaas 2015 kreeg echter nog een fijne verassing bovenop haar reeds gigantisch prijzenpakket.  Zij krijgt namelijk een speciaal voor haar ontworpen galajurk van couture Sybella.

Vandaag mocht zij dan ook bij couture Sybella langsgaan om alle opmetingen te laten verrichten zodat haar toekomstige jurk haar als gegoten zal zitten.  Omdat deze exclusieve jurk niet onmiddellijk kan afgeleverd worden, alles is namelijk handwerk bij couture Sybella, mag zij in afwachting gebruik maken van een ruime keuze aan galakledij om bij elke gelegenheid te kunnen schitteren.


Proficiat Nell!

Op zaterdag 22 oktober verkozen we Nell Joostens tot de allereerste Miss Waasland!
Wil jij haar opvolgen?

Schrijf je in!

De laureaten 2017

Djennah Van Nieuwenhove
Djennah Van Nieuwenhove
1e eredame

23 jaar woont in Haasdonk.
Werkt als afslankcoach.
Hobby: boogschieten, paardrijden, fitness en Thaibox

Like mijn Facebook-pagina

Nell Joostens
Nell Joostens
Miss Waasland

19 jaar woont in Hamme
Studeert voor pilote
Hobby: dansen

Like mijn Facebook-pagina

Elien Beirnaert
Elien Beirnaert
2e Eredame

21 jaar woont in Zele
Logistiek medewerker
Hobby: work-outs, series kijken

Like mijn Facebook-pagina